PODIUM og klatring i lagkonkurransen i World Classic Tour

PODIUM og klatring i lagkonkurransen i World Classic Tour

To distanser stod på programmet for teamets løpere i årets utgave av Blink. Lysebotn Opp onsdag og Blink Classics 50km i Ålgård torsdag.

Vi stilte med Vetle, Stian, Magnus, Fredrik og Oda. Gustav var med som service på Lysebotn Opp, men gikk langløpet.

LYSEBOTN OPP

Det 7,5km lange motbakkeløpet var ikke noe lettere i år enn tidligere år, og det ble nok en kraftprøve for utøverne på tidvis våt asfalt. Magnus blir vår bestemann på 7.plass. Vetle viste formstigning etter er trøblete vinter/vår og imponerte inn til 15.plass. Stian endte på en 18.plass og Fredrik på en 26.plass.

I dameklassen viste Oda solide takter etter en god treningssommer. Hun endte på 11.plass. 

BLINK CLASSICS

50km skulle forseres i og rundt Ålgård sentrum, 4 runder i en løype på 13km. Det var et sterkt felt kombinert av langløpere og allroundere. Dette ble en stor dag for teamet der våre løpere viste seg i front av feltet fra start til mål. Stian var speiselt aktiv og lå mye i front og styrte feltet. Magnus posisjonerte seg også godt gjennom hele løpet og var å se i fronten. 

Vi hadde i forkant av rennet et håp om å klatre i sammendraget av lagkonkurransen i rulleskicupen World Classic Tour, og nærme oss topp 3. I denne konkurransen teller poengene på innlagte spurter samt sluttplasseringen hos de to beste herrene og den beste damen.

Vetle viste nok et tegn på formstigning og var fremme og plukket poeng på den siste innlagte spurten på siste runden. Magnus og Stian fokuserte på en god sluttplassering. Fredrik hadde et håp om være med på noen innlagte spurter men hadde dessverre en litt tung dag på jobben. Oda kjempet i likhet med Magnus og Stian om en best mulig sluttplassering.

Alt i alt ble det en herlig dag for teamet med Magnus på 3.plass, tett fulgt av Stian på 4.plass. Med de innlagte poengene Vetle tar, som til slutt ruller over mål som nummer 35, klarer vi målet for dagen! Vi blir nest beste lag på rennet, og opp på 3.plass i sammendraget! Rett og slett en rå dag for Team Kaffebryggeriet!!

Oda bidrar også med gode poeng for sin 17.plass og går et meget sterkt renn.

Fredrik ender på en 53.plass og Gustav på en 90.plass. Ikke den råeste dagsformen på Fredrik og mye tull med utstyret for Gustav. Men det ble en god økt i banken.


Leave a comment