Totenrullen og samling med Team Ramudden

Nok en gang skrur teamsjef Vetle sammen et fantastisk arrangement på Toten, sammen med sitt "crew" i Toten Skifestival. Det var et stjernspekket mannskap på startstreken også i årets utgave av Totenrullen 60km. Med godt vær og mange løpere på start ble det både underholdning og flotte tv-bilder for de oppmøtte og de der hjemme som så rennet på tv.
Vi stilte med 5 løpere. Stian, Magnus, Bård og Gustav i herreklassen. I dameklassen stilte vi med Oda.
Magnus og Stian var løperne vi hadde største forhåpninger til og de viste offensiv gåing fra start. Stian viser seg på de innlagte spurtene og Magnus forsøker seg i brudd. En ødelagt pigg ødelegger flyten og rytmen til Magnus som etter dette ikke kommer helt i gang igjen og mister tetgruppen. Stian blit vår bestemann på 10. plass. Magnus blir nummer 23. Litt lenger bak i feltet ender Bård som nummer 39 og Gustav som nummer 45. Oda blir nummer 5 i dameklassen.
Rennet ble vunnet av Håvard Solås Taugbøl og Astrid Øyre Slind.
I etterkant av rennet fortsatte teamet med samling en liten uke, sammen med Team Ramudden. Her fikk vi inn mye god trening, og ikke minst godt matching, der det blant annet ble lagt ned godt over 300km på rulleski på 3 dager. I tillegg hadde vi noen flotte løpeturer. Alt i alt et godt treningsopphold på Raufoss og Toten også denne sommeren.

Leave a comment