Treningsleir i Kroatia

Treningsleir i Kroatia

For langrennsløpere kan Oktober være en litt tung måned treningsmessig. Det er verken snø eller optimale barmarksforhold, spesielt for rulleski. Derfor valgte vi å dra til Kroatia på treningsleir, for å få så stabile treningsforhold som mulig.

Oppholdet varte fra 5.-24.Oktober, der vi i deler av perioden hadde besøk av utøvere fra allroundlaget Team Mjøsprodukter og langløpslaget Team Ramudden.

Første uken ble preget av litt vekslende vær. Mye vind og regn gjorde at vi måtte endre treningsplanen noe, men det stoppet oss ikke for å få gjennomført gode kvalitetsøkter.

Uke 2 hadde vi Team Mjøsprodukter på besøk, da hadde vi litt mer allroundpreg på treningsopplegget med litt kortere økter og gjerne to økter om dagen. Løperne fra begge team fikk matchet hverandre godt på hardøktene og vi får tro at "Mjøsproduktene" dro hjem sterkere og bedre rustet til vinteren.

Den siste uken fikk vi ned to løpere fra Team Ramudden og det var igjen fult fokus på langløp og lengre staketurer. Her fikk vi god matching fra Johannes Eklöf og Herman Paus. 

Treningsleir i Kroatia er nok kommet for å bli! Totalpakken vi får med varmt og godt klima, lange bakker og uendelig med asfalterte veier med lite trafikk gjør at det er et optimalt sted for å prikke inn formen før sesongen. Vi gleder oss allerede til neste år!


2 comments

  • Julian Johannessen

    Hei. Hvor i Kroatia gjennomførte dere dette? Tenkt på å ta med rulleskiene dit selv. Mvh Julian

  • Julian Johannessen

    Hei. Hvor i Kroatia gjennomførte dere dette? Tenkt på å ta med rulleskiene dit selv. Mvh Julian


Leave a comment